Leave Your Message
O le aʻoaʻoina o le olaga atoa o le faʻatauvaga sili lea a le tagata.

Kamupani Blog

O le aʻoaʻoina o le olaga atoa o le faʻatauvaga sili lea a le tagata.

2024-07-17

I le aganuu a Yixin Feng, o le manatu o le faʻaauauina o aʻoaʻoga e susulu pei o se penina susulu. E pei lava ona faʻaalia e le faʻataʻitaʻiga patino a Mr. Wu Songyan, o le na faʻavaeina Yixin Feng, naʻo le faʻaauau pea o le aʻoaʻoina e mafai ai ona tatou faʻaumatia le amio leaga.

1.jpg

I lenei vaitau o le televave o atinaʻe, o loʻo aliaʻe mai le poto fou ma tekinolosi fou e pei o le tai, ma ua faʻateleina le tauvaga. Afai tatou te mananao e uli le vaa tele o Yixin Feng i lenei vasa sousou o le olaga ma folau atu i le isi itu o le miti, o le aoaoina o le olaga atoa e na o le pau lea o le auupega maai. O le fa'aauauina o le a'oa'oina, aua o le fa'atauvaga sili lea a le tagata, e mafai ona fesoasoani ia i tatou e fa'ate'a ese ai le fa'atauva'a.

2.jpg

I le avea ai ma faavae o Yixin Feng, Mr. Wu Songyan, e ui lava i lana pisi ma le mamafa o galuega, e leʻi taofia lava le saoasaoa o le aʻoaʻoina. I lona taimi avanoa, na ia sainia ma le malosi mo aʻoaʻoga faʻatauvaʻa puʻupuʻu, mulimulitaʻi i le tulaga o taimi, suʻesuʻeina faʻataʻitaʻiga fou tau maketi, ma saili nisi avanoa mo le atinaʻeina o le atinaʻe. I le taimi lava e tasi, na ia suʻesuʻeina loloto foʻi meafaigaluega faʻatekonolosi AI sili ona mataʻutia, ma taumafai ia mafai e Yixin Feng ona maua se avanoa i tekinolosi faʻaonaponei i le taimi nei o suiga vave faʻatekonolosi.

3.jpg

E lē gata i lea, ae na ia faasaoina le taimi tāua e fai ai lauga i tagata faigaluega ma tufa atu le poto, ma faasoa atu mea na ia aʻoaʻoina e aunoa ma le faatuai. Ina ia mafai ona fausia se siosiomaga lelei aʻoaʻoga, na ia fai atu i tagata faigaluega e fausia ni vaega suʻesuʻe, vaʻavaʻai le tasi i le isi, ma agaʻigaʻi i luma faʻatasi, fausia se tulaga lelei ma le aʻoaʻoina i luga i totonu o le atinaʻe.

4.jpg

O le a'oa'oina faifaipea e fa'alauteleina ai pea lo tatou iloa ma fa'aolaola. O le lalolagi e pei o se matai sili e le gata, ma o itulau uma ma laina uma o loʻo i ai le poto ma mealilo e le gata.

5.jpg

A tatou suesue ma sailiili ma o tatou loto, o aoaoga uma lava o se musumusuga o le agaga. Pe o se mealilo loloto o le faasaienisi faalenatura, o le matagofie o humanities ma faatufugaga, o le loloto o mafaufauga o filosofia, po o le atamai atamai o tomai faatino, latou te aumaia uma ia i tatou se tusitaai matagofie.

6.jpg

E ala i le faʻaauauina o aʻoaʻoga, tatou te talepeina pa puipui o le malamalama ma sopoia tuaoi o amio pulea, ma maua ai se vaʻaiga lautele ma mafai ona suʻesuʻeina le lalolagi mai se tumutumu maualuga ma maua ai le tele o avanoa ma avanoa.

7.jpg

O le aʻoaʻoina o le olaga atoa e maua ai e i tatou le malosi malosi e faʻafetaui ai suiga. Ua siisii ​​pea le tai o le taimi, ma ua televave le alualu i luma o tekinolosi fou. O le tutu pea o le a mautinoa lava le aveesea ma le le alofa. Ma o le aʻoaʻoina faʻaauau e pei o Mr. Wu Songyan e mafai ona faʻamalosia o tatou mafaufauga ma mafai ai ona vave faʻafetaui i siosiomaga fou ma luitau. E pei lava o le taimi o le faʻamaʻi, e tele pisinisi na mafatia i le tele o aʻafiaga, ae o i latou na faʻaauau ona aʻoaʻoina le poto fou ma faʻatautaia tomai fou na mafai ona suia vave ma maua avanoa fou i faigata. O le a'oa'oina faifaipea e fai ai i tatou e pei o lala o le willow fetu'utu'una'i, e mafai ona punou fa'alelei i le matagi ma le timu e aunoa ma le gau.

8.jpg

O le aʻoaʻoina o se auala autu e faʻaleleia ai uiga ma faʻaleleia le faʻaleleia o le tagata lava ia. O le aau saoloto i le vasa o le poto, e le gata ina tatou maua ai le poto ae tatou te mitiia foi le fafagaina faaleagaga. O filosofia i tusi ma le atamai o ē na muamua atu e aafia uma ai o tatou tulaga faatauaina ma vaaiga i le olaga ma le le iloa. E ala i le aoaoina, tatou te aoao ai e iloa le eseesega o le sa’o mai le sese ma le lelei mai le leaga, atiina ae le lagona alofa ma tiutetauave faaagafesootai, ma faasolosolo malie lava ona avea ma ni tagata mama ma le popole. O se tagata na te fa'ate'aina le fa'atauva'a e tatau ona i ai se loto mauoa ma le atoatoa, ma o lenei 'oa o le 'oa faaleagaga taua lea e aumaia e ala i le a'oa'oina pea.

9.jpg

O le aoaoina o se malaga e le gata. O vaega fou uma o le malamalama o se mauga tifato o loʻo faʻatali e aʻea, ma o malamalama uma o se lalolagi fou o loʻo faʻatali e suʻesuʻeina. I le talafaasolopito atoa, o na tagata maoae na susulu i le vaitafe umi o talafaasolopito o ni tagata faamaoni uma o le aoaoina o le olaga atoa. Na fealua'i Confucius i setete eseese, e salalau pea ma a'oa'oina, ma maua ai le igoa o se tagata poto e faavavau; Na alu Edison i le anoanoai o suesuega ma aoaoga ma aumaia le malamalama i tagata. Na latou faʻamaonia mai ia i matou i gaioiga faʻatino: Naʻo le faʻaauau pea o le aʻoaʻoina e mafai ai ona tatou faʻateleina i tatou lava ma faʻateʻa ese le faʻafefe.

10.jpg

I le faigamalaga umi o le olaga, e le tatau ona faamalieina i tatou i mea ua ausia o loo i ai nei ae tatau ona manatu i le aʻoaʻoina o se auala o le olaga ma se sailiga e le maluelue. Tatou ave tusi o ni soa ma le poto o ni uo, ma faamalamalamaina le moli o le olaga i le malosi mamana o le faaauauina o aoaoga. I lenei lalolagi ua tumu i luitau ma avanoa, e mafai ona tatou faatoilaloina faigata ma folau atu i le isi itu mamalu.

11.jpg

Na'o le fa'aauauina o le a'oa'oina e mafai moni lava ona tatou fa'ate'a'ese le fa'atauva'a, fa'amalosi i le olaga, ma fa'aalia avanoa e le i'u o le olaga. E pei lava o Yixin Feng, i lalo o le taʻitaʻiga a Mr. Wu Songyan, faʻatasi ai ma le agaga o le faʻaauauina o aʻoaʻoga, e paionia i taimi uma ma faʻafouina ma aʻe i tumutumu fou.

12.jpg