Leave Your Message
Suiga Fa'ata'ita'iga Tasi-Kiliki: Yixinfeng Ta'ita'i le Ala ma le 'Smart Manufacturing brain' ile Lithium Battery Die-Cutting and Slicing

Kamupani Blog

Blogs Categories
Tala Fou Fa'apitoa

Suiga Fa'ata'ita'iga Tasi-Kiliki: Yixinfeng Ta'ita'i le Ala ma le 'Smart Manufacturing brain' ile Lithium Battery Die-Cutting and Slicing

2024-02-22 15:23:20

A oʻo mai i maa lithium, e toʻatele tagata e mafaufau i taavale eletise. I le avea ai ma puna eletise mo le tumau o taavale eletise, o le taua o maʻa e faʻaalia.
talafou3 (2)08w
O le fa'afefiloi o pa'u, fa'apipi'i, lolomi ta'avale, tipi oti, fa'aputu, ma fa'aputuga o fa'agasologa taua ia e tatau ona faia e maa ta'itasi a'o le'i ulufale i le maketi. I le vaitau o nei aso o le atamai faʻainisinia ma le gaosiga atamai, le mafaitaulia o le lithium battery masini gaosiga atamai e sui ai galuega lima. O nei masini e galue pei o se 'fai'ai atamai gaosiga,' fesoasoani i le faʻaleleia o le lelei ma faʻaititia le tau o le gaosiga o maa.
talafou3 (1)bue
I le a'oga gaosiga a Yixinfeng, o lo'o fa'agaoioi vave le masini fa'apipi'i oti ma fa'apipi'i, fa'atasi ai ma le leo o le tipiina o lo'o fa'aauau pea. E mafai ona va'aia e se tasi le tele o sela e teu ai le malosi o le maa o lo'o 'ave'esea' mai le masini tu'ufa'atasia. A maeʻa le faʻapotopotoga, o le a tuʻuina atu nei mea i le fale gaosi oloa mo taavale eletise, ma faʻamalosia ai le tele o taavale eletise.
talafou3 (3)qy2
▲I totonu o le faleaoga gaosiga a Yixinfeng, o loʻo pisi tagata faigaluega i masini.
Fa'atasi ai ma le fa'aogaina o meafaigaluega 'e tasi-kiliki fa'atusa suiga'
O le gaosiga o maa lithium e le mafai ona tu'ueseeseina mai lona 'tina', o meafaigaluega tu'ufa'atasi. O le mea lea, o le vaʻavaʻai i le filifili gaosiga, o le gaosiga ma le faʻaogaina o meafaigaluega tuʻufaʻatasia e aʻafia ai le lelei o le lithium atoa.
O faiga fa'avaitaimi e pei o le slitting, oti-tipi, fa'aputuina, ma le feliuliua'i e taua tele, ma e leai se mea e mafai ona manatu mama, a'o latou tauaveina le misiona taua o le fa'amautinoaina o le tele ma le lelei o le eletise eletise.
talafou3 (4)seg
I le a'oga gaosiga a Yixinfeng, o lo'o i ai se vaega tele o meafaigaluega - le Laser Die-Cutting Winding Flattening Integrated Machine (Large Cylinder). E mafai e lenei masini tipi oti fetu'una'i ona gaosia fa'ata'ita'iga maa eseese ma se seti se tasi o limu. E faigofie ona fa'agaioi ma lagolagoina 'suiga fa'ata'ita'iga tasi-kiliki'.

Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina masini tipi uʻamea masani, o faʻataʻitaʻiga taʻitasi o le faʻataʻitaʻiga o le a manaʻomia ai se seti o faʻailoga, ma seti taʻitasi tau e tusa ma le 100,000 yuan. Ae ui i lea, faʻatasi ai ma le masini faʻapipiʻi oti, e fiaselau faʻataʻitaʻiga e mafai ona gaosia i le naʻo le tasi seti o limu, sefe taimi, taumafaiga, ma tupe.

E le gata i lea, e te manaʻomia naʻo le faʻapipiʻiina o le tele i totonu o le komepiuta ma oomi le 'tasi-kiliki faʻataʻitaʻiga suiga' faamau e amata ai le gaosiga. 'E pei o se' fai'ai atamai', o loʻo galue i fesoʻotaʻiga taimi moni,' o le tala lea a Wu Songyan, le Taitaifono o le kamupani.
talafou3 (5)5zs
Fuafuaga o Maketi: Meafaigaluega Tu'ufa'atasi 'Fa'asao Fa'aleleia'
E ui lava o meafaigaluega o loʻo faʻaalia ai le 'suiga faʻataʻitaʻiga e tasi-kiliki', o loʻo i ai pea le tele o mea tiga i totonu o le alamanuia. O fa'afitauli e pei o pupuni lapopo'a i le tipiina ma le tipiina, maualalo le lelei, le atoatoa o le aveeseina o le pefu, ma le le lelei o le tumau o lo'o taatele.

Mo se faʻataʻitaʻiga, i le faʻagasologa o le gaosiga o maʻa lithium, o le faʻamaʻi ma le saʻo o laupepa eletise e manaʻomia i totonu ole ± 0.05μm, ma o le mama o le siosiomaga totonu ole masini e tatau ona fetaui ma le Vasega 10,000 tulaga.

E fa'afefea ona fa'apoto le 'fai'ai atamai'? Na maua e Yixinfeng le tali e ala i suʻesuʻega faifai pea ma atinaʻe. Faatasi ai ma le 30% o lana aufaigaluega i le R&D ma le lagolago mai se vaega o le Ph.D. tagata suʻesuʻe, e tele suʻesuʻega na faia ...

A mae'a ona fa'afou le Laser Die-Cutting Winding Flattening Integrated Machine (Large Cylinder), ua mafai nei e nei meafaigaluega ona tipi meafaitino i foliga fuga pa'u a'o le'i viliina ma fa'amafola. O le tipiina o le laser e faʻateleina ai le faʻatinoina o galuega ile 1-3 taimi. O le tuʻufaʻatasia o le laser die-cutting faʻatasi ai ma galuega faʻafefeteina e faʻaleleia ai le gafatia o le masini, faʻaitiitia otaota meafaitino, ma faʻamautinoaina le tufatufaina atu tutusa o le eletise, ma faʻalauteleina ai le ola o le maa.
talafou3 (6)uhz
O le mea e sili atu ona taua, o meafaigaluega e maualuga lona tulaga maualuga, o le fua o le gaosiga o le eletise eletise e maualuga atu i le 100%, lea e foia ai le faafitauli o le bottleneck o le tele o gaosiga o maa cylindrical, pe o le a aumaia se oso i le atinaʻeina o maa cylindrical, ma o le a foia tiga o alamanuia i luga.
O le maa lithium na gaosia e nei meafaigaluega e faʻafeiloaʻi e le ulu o le atunuʻu o pisinisi fou malosi, lea e lava e faʻamaonia ai le taua o le faʻaogaina o meafaigaluega fou.

Breakout, meafaigaluega tu'ufa'atasia "fa'aauau pea"
Mai se vaaiga i maketi, i le lata i le sefulu tausaga o le atinaʻeina o le lithium battery, ua i ai se suiga i masini gaosiga o le lithium mai le 'faʻaulufale mai' i le 'faʻatau i totonu'. I le vaitau lea, ua fa'aalia ai le tele o mea gaosi mea tau masini lithium pei o Yixinfeng.

E tusa ai ma vaega faʻapitoa, o mea faʻapipiʻi lithium masini o loʻo faʻafeiloaʻi foi mai mamanu masini taʻitasi i tuʻufaʻatasiga laina laina atoa. I le fanua o le oti-oti ma slitting meafaigaluega, Yixinfeng ua uma ona ausia se faʻaleleia i meafaigaluega tuʻufaʻatasia.
talafou3 (7)7ys
Ae ui i lea, i lalo ifo o le malulu, atonu o loʻo i ai le tafe mai lalo. O faʻamaumauga o loʻo faʻaalia talu ai nei, o le faʻamaumauga o faʻamaumauga o faʻamaumauga mo taʻavale malosi fou i lalo ifo o le 58.6%, ma o loʻo i ai se faʻaitiitia o le faʻatupulaia o faʻatau. Pe a faatusatusa i le amataga o le 2023, o le tau o maa eletise ua matua faʻaititia.

A o faʻateleina le faʻatauvaʻa le maketi, pe faʻafefea ona maua se auala talafeagai mo latou lava atinaʻe o se fesili e tatau ona mafaufau i ai le tele o kamupani masini masini lithium. I le tasi itu, o le tulaga masani o le maketiina o loʻo faʻaalia e ala i le faʻatupulaia o fua ma faʻaititia tau e ala i taumafaiga faʻatasi a le vaega uma o le eletise lithium. I le isi itu, o le faʻaauau pea o le faʻafouina o tekinolosi o meafaigaluega gaosiga o se laasaga taua i luma.

I le taimi nei, o oloa autu a Yixinfeng o loʻo suʻesuʻeina tuaoi fou e aofia ai le 60-80 mita i le minute leisa-oti-otiina slitting masini tu'ufa'atasi, se 60-80 mita i le minute u'amea mate-tipi slitting tu'ufa'atasi masini, se 250-280 ppm leisa tipi tipi tipi tipi. masini tu'ufa'atasia, ma se 280-300 PPM mate-tipi slitting masini tu'ufa'atasi. O nei tekonolosi o loʻo taulamua i totonu o le atunuʻu ma faʻavaomalo.

I se faaupuga faigofie, e leai ni ala pupuu, naʻo le faʻaauau pea o mea fou. Ua uma ona auai Yixinfeng i le gaosiga o laina gaosiga o kamupani mai fafo e pei o Amprius Technologies i le Iunaite Setete ma le American Lithium Energy Corporation. 'Matou te tuʻufaʻatasia faʻatasi ma mea e tuʻuina atu meafaigaluega mai le pito i luma, ogatotonu, ma tua o le gaosiga o le maa lithium e ausia ai galuega uma o laina. '