Leave Your Message
Asia Pacific Battery Show i Guangzhou: O oloa fou a Yixinfeng e ofoofogia, e taulaʻi atu i le anoanoaʻi o mata.

Tala Fou

Asia Pacific Battery Show i Guangzhou: O oloa fou a Yixinfeng e ofoofogia, e taulaʻi atu i le anoanoaʻi o mata.

2024-08-13
 

I Guangzhou, o se aai e tumu i le malosi ma le faʻafouina, Asia Pacific Battery Show e pei o se penina susulu, e tosina atu ai le mafaufau o le lalolagi atoa pisinisi. I lenei faaaliga, Yixinfeng, faatasi ai ma ana oloa fou ofoofogia, e pei o se fetu fou pupula, taulai le mafaitaulia mata, ma le tele o tagata faatau sa matua tosina ma taofi i lona booth.Lithium - Ion Battery Equipment.

O le fale'ie a Yixinfeng na avea ma laufanua susulu i totonu o le fale fa'aaliga ma lona mamanu tulaga ese ma le siosiomaga e tumu i lagona o tekinolosi. O moli teuteu lelei i luga o le pusa na tuʻu ai oloa a Yixinfeng i se auala e sili atu ona lilo ma matagofie. O le tele o tagata faʻatau na tosina mai i oloa na faʻaalia ma o mai pea e faʻatalanoa le faʻagasologa faʻapitoa o meafaigaluega. Na taliina e le aufaigaluega ia fesili auiliili mo tagata faatau uma ma le naunautai ma le tomai faʻapitoa, ma o le siosiomaga o fesoʻotaʻiga i luga o le nofoaga sa matua mafanafana.




O oloa fou na aumai e Yixinfeng i lenei taimi o taunuuga o le anoanoai o ao ma po o suʻesuʻega ma le faʻaeteete ma le atinaʻeina ma le polesi. I le televave-suiga tekinolosi maa, Yixinfeng's R&D 'au e masani ona tausisia taimi ma ua tuuto atu i le solia o tu ma aga ina ia sili atu le lelei, siosiomaga faauo ma fou oloa maa.

Faatasi ai ma i latou, o se maa lithium-ion fou na avea ma se tasi o taulaiga o le faaaliga. O lenei maa lithium-ion ua iloa ai se faʻalavelave tele i le malosi o le malosi. Pe a faatusatusa i maa lithium-ion masani, e mafai ona teuina le tele o le malosi ma maua ai le tumau umi mo masini eletise eseese. Pe o oe i le fanua o smartphones, tablets, poʻo taavale eletise, e mafai ona e manuia mai lenei maa lithium-ion maualuga. Vaʻai faalemafaufau o lau telefoni e mafai ona alu mo aso e aunoa ma le faʻatauina, ma e mafai e taavale eletise ona faimalaga mamao atu, lea e mautinoa lava e maua ai le faʻaogagofie i tagata faʻaoga.


E le gata i lea, ua faia e Yixinfeng le tele o taumafaiga i le saogalemu o le maa. Ua latou faʻaaogaina le faʻaogaina o le faʻaogaina o le maa ma le tele o tekinolosi puipuia o le saogalemu, lea e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le vevela, faʻalavelave puʻupuʻu ma isi faʻafitauli saogalemu. I le sosaiete i aso nei, ua sili atu le gauai atu o tagata i le saogalemu o oloa faaeletonika, ma o lenei fuafuaga a Yixinfeng e mautinoa lava na tuuina atu ai i tagata faatau se fana i le lima.



I le faaopoopo atu i maa lithium-ion, na faʻaalia foi e Yixinfeng se faʻasologa o faʻafouga i mea tau maa ma gaosiga o gaosiga. Ua latou atiina ae mea fou o le maa ma le maualuga o le amio ma le mautu, lea e mafai ona faʻaleleia ai le faʻaleleia ma le faʻaaogaina o le lelei ma le ola tautua o le maa. E tusa ai ma le gaosiga o gaosiga, ua faʻafeiloaʻi e Yixinfeng meafaigaluega gaosiga faʻapitoa ma faʻataʻitaʻiga saʻo lelei auala e faʻamautinoa ai o laasaga uma o gaosiga e fetaui ma tulaga lelei. O maa taʻitasi mai le laina gaosiga e pei o se galuega matagofie o faatufugaga, condensing le poto ma le galue malosi a tagata Yixinfeng.

E taua le taʻua o le na faavaeina Yixinfeng, Mr. Wu Songyan, ei ai sona aafiaga taua i le pisinisi. Na ia fofogaina lauga i le 2024 China Battery Industry (Guangzhou) Summit Forum ma le 2024 China Energy Storage Industry Conference Forum. O manatu o Mr. Wu Songyan e uiga i le siosiomaga o maketi, e pei o tufuga, naunautaiga, ma mafaufauga umi, sa matauina ma aloaia. Na ia fa'amamafaina e fa'apea, i totonu o pisinisi maa, e taua tele le fa'alelei o oloa i galuega taulima, fa'atumauina le mautu e feagai ai ma fesuiaiga o maketi, ma fuafua mo le atina'eina o le atina'e ma mafaufauga umi. O nei manatu e maua ai manatu fou ma faʻatonuga mo le atinaʻeina o pisinisi, faʻaosoina mafaufauga loloto o le tele o tagata taʻalo pisinisi.




I le nofoaga o faʻaaliga, o le aufaigaluega a Yixinfeng na faʻaalia ma le fiafia a latou oloa fou i tagata asiasi. O a latou faʻamatalaga faʻapolofesa ma auiliiliga na mafai ai e tagata asiasi ona maua se malamalama loloto atu i oloa a Yixinfeng. I le taimi lava e tasi, na faʻatūina foʻi e Yixinfeng se vaega faʻafesoʻotaʻi faʻapitoa ina ia mafai ai e tagata asiasi ona iloa le faʻatinoina lelei oa latou oloa. O iinei, e mafai e tagata ona lagona le faʻaogaina vave, malosi malosi ma le faʻatinoina o maʻa a Yixinfeng.

O le mafuaʻaga e mafai ai e oloa fou a Yixinfeng ona taulaʻi mata e le mafaitaulia e le gata ona o lo latou lelei i tekinolosi ma faʻatinoga, ae ona o lo latou gauai tele i le manatu o le puipuiga o le siosiomaga. Fa'asaga i le tala'aga o le fa'asalalauga fa'avaomalo o le malosi lanu meamata, e tali lelei Yixinfeng ma ua fa'amaoni i le atina'eina o oloa fa'alesiosiomaga fa'alelei. O latou maʻa e faʻaogaina mea e faʻafeiloaʻi ai le siosiomaga ma faʻagasologa i le gaosiga o gaioiga, lea e faʻaitiitia ai le filogia i le siosiomaga. I le taimi lava e tasi, o loʻo taulaʻi foʻi Yixinfeng i le toe faʻaaogaina ma le toe faʻaaogaina o maʻa, ma ua faʻatuina se faiga toe faʻaleleia lelei o le maa e ala i le galulue faʻatasi ma atinaʻe talafeagai, ina ia mafai ona togafitia lelei ma toe faʻaaogaina maʻa faʻaaogaina, fesoasoani i le atinaʻeina gafataulimaina o le lalolagi.

O le mataʻina o foliga vaaia o Yixinfeng i Guangzhou Asia Pacific Battery Exhibition e le gata na latou maua ai le tele o le gauai ma le viia, ae na tatalaina ai foi se auala fou mo lo latou atinaʻeina i le alamanuia maa. E ala i fefaʻatauaʻiga ma felagolagomai ma isi kamupani i totonu o le alamanuia, Yixinfeng o le a faʻaauau pea ona tusia musumusuga fou ma tekinolosi e faʻaleleia atili ai le tauvaga oa latou oloa.

Vaʻai i luma, Yixinfeng o le a faʻaauau pea ona lagolagoina le manatu o le faʻafouina, puipuiga o le siosiomaga, ma le lelei muamua, ma faʻaauau pea ona faʻalauiloa atili oloa fou ofoofogia. O le a latou faʻaauau pea le agai i luma i luga o le auala o suʻesuʻega tekonolosi ma atinaʻe e tuʻuina atu i tagata faʻaoga i le lalolagi le sili atu le maualuga, lelei ma le faʻaleleia o le siosiomaga. Matou te talitonu i se taimi lata mai, o le a avea Yixinfeng ma fetu susulu i le alamanuia maa, faʻamalamalamaina le atinaʻeina o le alamanuia atoa. Sei o tatou tulimatai atu i le faia e Yixinfeng sili atu le matagofie i le lumanaʻi ma aumaia le tele o mea e ofo ai ma faigofie i lo tatou olaga. Pe i luma o le faasaienisi ma tekinolosi, po o luga o le auala o le puipuiga o le siosiomaga, Yixinfeng o le a tusia lona lava mataupu ofoofogia ma lona saoasaoa mausali ma le agaga fou.